کلوچه

اگر به دنبال کلوچه لاهیجان عمده هستید، ما انواع دستور العمل های کلوچه را برای امتحان داریم: توصیه می کنیم اگر از طرفداران این کلوچه هستید، به سراغ کلوچه شکلاتی ساده خود بروید، یا کلوچه های پری شکلاتی یک خوراکی خوب و خوشمزه را ایجاد می کنند.

ساختن برای بچه ها سرگرم کننده است. یا این کلوچه لاهیجان عمده آسان بدون گلوتن را امتحان کنید که از گاناش همیشه همه کاره به دو صورت استفاده می کند. اگر در مورد ستاره‌پز بودن خیال پردازی می‌کنید اما کل فرآیند را کمی ترسناک می‌دانید، این کلوچه آسان و عالی برای شماست.

این بی نهایت متغیر است و ساخت آن بسیار ساده است. به سادگی تمام مواد را در یک کاسه بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند. می‌توانید با یک قاشق چوبی، یک همزن برقی دستی یا با استفاده از عملکرد پالس یک غذاساز، برای سطوح مختلف سختی دستی مخلوط کنید.

کلوچه

استفاده از مارگارین به جای کره برای این کلوچه بسیار خوب عمل می کند و از زحمت و زمان نرم کردن کره قبل از شروع صرفه جویی می کند. وسوسه نشوید که فر را قبل از 40 دقیقه باز کنید پشیمان خواهید شد. بعد از خنک شدن کلوچه آن را در ظرف دربسته قرار دهید و تا دو روز قابل نگهداری است.

مرحله 1: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (نقطه گاز 4) گرم کنید. یک قالب کلوچه گرد 18 سانتی متری (7 اینچی) را با کمی کره یا مارگارین اضافی چرب کنید و یک تکه کاغذ روغنی یا کاغذ روغنی نچسب برای پخت برش دهید تا روی پایه قالب قرار بگیرد.

گام 2: همه مواد را در یک کاسه بزرگ بریزید و با قاشق چوبی یا همزن دستی به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که کاملا مخلوط شوند، بزنید. مهم است که خمیر را زیاد هم نزنید فقط به اندازه ای طولانی باشد که صاف شود.

مرحله 3: مخلوط را داخل قالب بریزید یا با قاشق بریزید و روی آن را صاف کنید و در طبقه وسط فر حدود 45-50 دقیقه بپزید. کلوچه زمانی پخته می شود که به نظر خوب برآمده و طلایی به نظر برسد. وقتی به آرامی با نوک انگشت لمس می شود، قسمت بالایی باید به عقب برگردد. آزمایش دیگر این است که یک سیخ را در مرکز کلوچه قرار دهید – باید تمیز بیرون بیاید.

مرحله 4: اجازه دهید کلوچه به مدت 5 دقیقه در قالب بماند، سپس یک چاقو را به آرامی دور لبه آن بکشید و آن را روی توری سیمی بچرخانید تا خنک شود. با پودر قند سرو کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *