در این جا لازم است در رابطه با طرز تهیه سرکه کیوی از ضایعات و پوست میوه ظرف شیشه ای را ¾ از راه با پوست کیوی پر کنید. شکر را در آب هم بزنید تا بیشتر حل شود و روی تکه های کیوی بریزید تا کاملاً پوشانده شود.
روی آن را شل بپوشانید (من توصیه می کنم یک فیلتر قهوه یا ضایعات پارچه را با یک کش محکم کنید) و در یک مکان گرم و تاریک حدود دو هفته قرار دهید.
در صورت تمایل می توانید هر چند روز یکبار آن را هم بزنید. اگر در قسمت بالای آن لکه های قهوه ای و خاکستری ایجاد شد، به سادگی آن را جدا کنید.
پس از گذشت دو هفته، ضایعات را از مایع صاف کنید. در این مرحله، سرکه من معمولاً بوی شیرین و خوشایند کیوی دارد، اما هنوز آن طعم دوست داشتنی را ندارد.
ضایعات را دور بریزید (یا آنها را به جوجه های خود بدهید!) و مایع صاف شده را برای 2-4 هفته دیگر کنار بگذارید.
زمانی که سرکه کیوی شما آن بوی و طعم بینظیر سرکه را داشته باشد، خواهید فهمید. اگر هنوز کاملاً آنجا نیست، به سادگی اجازه دهید مدتی بیشتر بماند.
هنگامی که از طعم سرکه خود راضی شدید، کافی است درب آن را ببندید و تا زمانی که دوست دارید در یخچال نگهداری کنید. بد نخواهد شد
اگر یک لکه ژلاتینی روی سرکه شما ایجاد شد، به شما تبریک میگوییم! “مادر” سرکه آفریده ای. از این مادر می توان برای راه اندازی دسته های سرکه در آینده استفاده کرد. میتوانید آن را جدا کرده و جداگانه ذخیره کنید، اما من معمولاً به سرکهام اجازه میدهم در حین نگهداری آن در سرکه شناور شود.
از سرکه خانگی خود درست مانند سرکه ای که در فروشگاه خریداری می کنید، برای پخت و پز، تمیز کردن و هر چیز دیگری استفاده کنید!
بدون دیدگاه