زیتون

میوه کوچک (Olea europaea) که روی درخت زیتون رشد می کند. آنها متعلق به گروهی از میوه‌ها به نام میوه‌های هسته‌دار هستند و مربوط به انبه، گیلاس، هلو، بادام و پسته هستند.

زیتون شور بی هسته بیژن سرشار از ویتامین E و سایر آنتی اکسیدان های قوی است. مطالعات نشان داده اند که برای قلب مفید است و ممکن است از پوکی استخوان و سرطان جلوگیری کند.

چربی های سالم زیتون شور بی هسته بیژن برای تولید روغن زیتون، یکی از اجزای کلیدی رژیم غذایی فوق العاده سالم مدیترانه ای استخراج می شود. زیتون اغلب در سالاد، ساندویچ و تاپناد خورده می شود. وزن زیتون به طور متوسط ​​حدود 3-5 گرم است.

زیتون

برخی از زیتون های نابالغ سبز هستند و در زمان رسیدن سیاه می شوند. برخی دیگر حتی پس از رسیدن کامل سبز باقی می مانند. در منطقه مدیترانه 90 درصد زیتون برای تهیه روغن زیتون استفاده می شود.

زیتون شور بی هسته بیژن حاوی 115 تا 145 کالری در هر 3.5 اونس (100 گرم) یا حدود 59 کالری در هر 10 زیتون است. محتوای غذایی 100 گرم کنسرو زیتون رسیده به شرح زیر است:

کالری: 115
آب: 80%
پروتئین: 0.8 گرم
کربوهیدرات: 6.3 گرم
شکر: 0 گرم
فیبر: 3.2 گرم
چربی اشباع شده: 1.42 گرم
چربی تک غیراشباع: 7.89 گرم
چربی غیراشباع چندگانه: 0.91 گرم
چربی

زیتون شور بی هسته بیژن حاوی 11 تا 15 درصد چربی است که 74 درصد آن اسید اولئیک است که نوعی اسید چرب تک غیراشباع است. این جزء اصلی روغن زیتون است.

اسید اولئیک با چندین فواید سلامتی از جمله کاهش التهاب و کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است. حتی ممکن است به مبارزه با سرطان کمک کند.

کربوهیدرات ها 4 تا 6 درصد زیتون را تشکیل می دهند و آن را به میوه ای کم کربوهیدرات تبدیل می کنند. بیشتر این کربوهیدرات ها فیبر هستند. فیبر 52 تا 86 درصد از کل محتوای کربوهیدرات را تشکیل می دهد.

بنابراین، محتوای خالص کربوهیدرات قابل هضم بسیار کم است. با این حال، هنوز هم منبع نسبتاً ضعیفی از فیبر است، زیرا 10 زیتون تنها حدود 1.5 گرم را تامین می کند

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *