گوجه فرنگی

یافته های متفاوتی در مورد تاثیر خوردن گوجه فرنگی در تبریز بر سرطان ریه وجود دارد. برخی تحقیقات به این نتیجه رسیده اند که گوجه فرنگی یا محصولات مبتنی بر گوجه فرنگی می توانند به پیشگیری از سرطان ریه کمک کنند.

اما این مطالعات به دلیل اینکه رفتار سیگار کشیدن افراد را در نظر نگرفته اند مورد انتقاد قرار گرفته اند. مطالعات با کیفیت بالاتر و در مقیاس بزرگ هیچ ارتباطی بین مصرف محصولات گوجه فرنگی و خطر ابتلا به سرطان ریه نشان نمی دهد.

سرطان تخمدان. برخی تحقیقات نشان می دهد که به نظر نمی رسد خوردن گوجه فرنگی در تبریز بیشتر یا نوشیدن آب گوجه فرنگی بیشتر از سرطان تخمدان جلوگیری کند.

با این حال، مصرف سس گوجه فرنگی دو بار یا بیشتر در هفته خطر ابتلا به سرطان تخمدان را کاهش می دهد. شواهد دیگر نشان می دهد که افزایش دریافت لیکوپن در رژیم غذایی، به ویژه از سس گوجه فرنگی، با کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان در زنان جوان تر (پیش از یائسگی) مرتبط است.

گوجه فرنگی

سرطان پانکراس. نتایج مطالعه در مورد تأثیر گوجه فرنگی در تبریز بر خطر سرطان پانکراس اختلاف نظر دارد. یک مطالعه در مقیاس بزرگ نشان می دهد که خوردن گوجه فرنگی یا محصولات مبتنی بر گوجه فرنگی به نظر نمی رسد از سرطان پانکراس جلوگیری کند.

با این حال، مطالعات دیگر نشان می دهد که مصرف گوجه فرنگی خام، و مصرف زیاد گوجه فرنگی به طور کلی، با کاهش احتمال ابتلا به سرطان پانکراس مرتبط است.

نتایج مطالعه در مورد تأثیر گوجه فرنگی بر خطر سرطان پروستات اختلاف نظر دارد. برخی تحقیقات نشان می‌دهد که خطر ابتلا به سرطان پروستات در مردانی که محصولات گوجه‌فرنگی از جمله گوجه‌فرنگی، سس گوجه‌فرنگی، پیتزا یا آب گوجه‌فرنگی را یک بار یا بیشتر در هفته مصرف می‌کنند، کاهش می‌یابد. با این حال، تحقیقات دیگر هیچ فایده ای پیدا نمی کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *