پسته

فواید پسته اکبری رفسنجان برای سلامتی ممکن است شامل قلب سالم، مدیریت وزن، پیشگیری از دژنراسیون ماکولا و فشار خون بالا و همچنین بهبود هضم باشد. همچنین می تواند سلامت خون، مغز و پوست را تقویت کند.

پسته چیست؟ پسته یکی از قدیمی ترین آجیل های خوراکی است و معمولا در آشپزی و به عنوان تنقلات در سراسر جهان استفاده می شود.

مغز پسته اکبری رفسنجان متعلق به خانواده Anacardiaceae از جنس Pistacia است و یک درخت حدود 10 تا 12 سال طول می کشد تا اولین محصول را تولید کند. آنها دروپه هستند، جایی که میوه دارای یک دانه بزرگ در مرکز است که خوراکی است. پسته فصلی نیست و در تمام طول سال موجود است.

پسته

پسته یکی از معدود آجیل هایی است که دارای تعادل کاملی از مواد مغذی مانند کربوهیدرات ها، پروتئین ها، اسیدهای آمینه، چربی ها و فیبر غذایی است.

با توجه به پایگاه داده ملی مواد مغذی USDA، آنها همچنین سرشار از مواد معدنی مانند فسفر، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، روی، مس و سدیم هستند.

آنها همچنین ویتامین های ضروری مانند ویتامین های B، ویتامین های A، C، E و K و همچنین کولین و بتائین را برای شما فراهم می کنند. پسته در مقایسه با سایر آجیل ها و میوه های خشک با مقادیر مشابه، کالری و چربی کمتری دارد.

بر اساس مطالعه ای که در مجله شیمی مواد غذایی منتشر شده است، حتی پوسته پسته حاوی مقدار قابل توجهی آنتی اکسیدان است.

آنتی اکسیدان ها ممکن است رادیکال های آزاد را که پس از متابولیسم سلولی در بدن تشکیل می شوند خنثی کنند و خطر بیماری هایی مانند سرطان و بیماری های قلبی را افزایش دهند.

مصرف منظم پسته به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل می تواند سطح کلسترول بد (LDL) را در بدن کاهش دهد. آنتی اکسیدان ها، فیتواسترول ها و اسیدهای چرب غیر اشباع برای تقویت قلب سالم عالی هستند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *