دستور پخت خانواده من شبیه گلوله های برفی است.
آنها نسلها در سراشیبی غلت میزنند و در هر چرخش مقداری از این و مقداری از آن را برمیدارند.
با هر تکرار جدید، که از طریق ایمیل در سراسر کشور ارسال می شود، فهرست مواد تشکیل دهنده کلوچه فومن به طور فزاینده ای ناکارآمد می شود.
دستور پخت کلوچه سنتی کاشان جو دوسر را در نظر بگیرید: جو و آرد به شما کمک میکند.
اما وانیل، میخک، جوز هندی، زنجبیل، دارچین، آجیل، کشمش، و کاکائوی شیریننشده نیز وجود دارد.
این یک نوع دستور پخت ادویه است، و من اعتراف می کنم که در گذشته نگاهی به لیست انداختم و آن را به عنوان دعوتی برای ادامه دادن تلقی کردم. بیشتر بیشتر است.
اما خواندن کتاب جدید رکسانا جولاپات، مشارکت کننده Epi، مادر غلات، باعث شد که ترمز کنم.
اگر بیشتر اصلاً بیشتر نباشد چه؟ اگر ساده تر بود یک کلوچه گردویی لاهیجان جو دوسر در هسته خود چه می توانست باشد.
دستور غذای جولاپات از شما دعوت نمی کند که تمام ادویه های موجود در کابینت خود را داخل کوکی هایتان بریزید.
در واقع، تنها ادویه موجود در این لیست، کمی دارچین است، نه فهرستی از طعمدهندههایی که برای پوشاندن طعم یک میانوعده کممعنی ساخته شدهاند. اینها مخلوط دنباله دار نیستند و یک کاسه بی مزه فرنی صبحگاهی نیستند.
در عوض، کلوچه خرمایی عربی جولاپات تا جایی که میتوانند به یادداشتهای نان تست متمایل میشوند و میپرسند که آیا کوکیهای جو دوسر واقعاً نوعی کوکی کاراملی بافت دار هستند یا خیر.
- منابع:
- تبلیغات:
بدون دیدگاه