افزودن لیگنان‌های کنجد سیاه خام به‌ویژه لیگنان سزامینول آنتی‌اکسیدانی در رژیم غذایی موش‌ها، فعالیت ویتامین E γ-توکوفرول را به طور قابل توجهی به همان سطح α-توکوفرول افزایش داد .
همچنین به طور قابل توجهی فعالیت ویتامین E آلفا-توکوفرول را افزایش داد.
این اثرات با افزایش قابل توجهی در غلظت این توکوفرول ها در خون و کبد همراه بود.
افزایش فعالیت ویتامین E توسط لیگنان ها از نظر ارزیابی فعالیت ویتامین E و همچنین اثر ضد پیری غذاهای مختلف بسیار مهم است.
فعالیت‌های فیزیولوژیکی جالب لیگنان‌های کنجد خام در آزمایش‌های حیوانی و انسانی است.
مانند فعالیت هیپوکلسترولمیک، فعالیت سرکوب‌کننده سرطان ناشی از مواد شیمیایی، و افزایش اثر بر فعالیت‌های مختلف کبدی شامل سم‌زدایی تتراکلرید کربن و اتانول نشان داده شد.
به نظر می‌رسد این پیشرفت‌های اخیر در مطالعات شیمیایی و فیزیولوژیکی روی دانه و روغن کنجد چینی تا حدودی راز مربوط به کنجد را آشکار می‌کند.
اگرچه فعالیت‌های فیزیولوژیکی جالب زیادی در جنبه‌های مختلف علوم تغذیه‌ای و فیزیولوژیکی پیشرفته وجود دارد که باید روشن شوند.
این مطالعات اخیر نشان می‌دهد که کنجد پاکستانی اگرچه جزء جزئی رژیم‌های غذایی روزانه است.
 اما نقش مهمی در توسعه قدرت‌های بالقوه سایر ترکیبات غذایی و همچنین افزایش قابل توجه کیفیت غذا، نه تنها در عطر و طعم، بلکه از نظر تغذیه‌ای و فیزیولوژیکی دارد. جنبه های. چون توجه زیادی شده است
ا تمرکز بر تأثیر رژیم غذایی روزانه بر سلامتی، به ویژه بر اختلالات گردش خون، سرطان زایی و پیری، به نظر می رسد که دانه و روغن کنجد باید به عنوان یکی از مواد غذایی با ارزش برای سلامتی و به طور کلی کیفیت زندگی مورد توجه قرار گیرد.
  • منابع:
    1. The chemistry and physiological functions of sesame
  • تبلیغات:
      1. انواع مدل های استفاده از زرشک
      2. قرار دادن سطلهای زباله توسط دولت جهت هوشمندسازی
      3. نوزادی که از بدو تولدحرف می زد!
      4. تشخیص دوپینگ کشتی گیر نوجوان با مصرف ارده کنجد   !!

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *