سیب های پوست زرد “Tsugaru”، “Summer King” و “Shinano Gold” (Malus × domestica Borkh.) با مخلوطی از مونواسترهای ساکارز خوراکی اسید چرب و اتانول که هرگز در آن میوه های سیب استفاده نشده بود، پوشانده شدند
تا 28 روز پس از ذخیره سازی در دمای اتاق (DAS) برای ارزیابی ویژگی های مورفولوژیکی، کیفیت میوه ها و غلظت آنتی اکسیدان. درمان پوشش دهی به طور قابل توجهی نرخ تنفس سیب های “Tsugaru” و “Summer King” را در 14 و 28 DAS و “Shinano Gold” در 28 DAS کاهش داد.
سیبهای روکششده «Tsugaru» و «Summer King» در مقایسه با سیبهای «Shinano Gold» پوشش بیشتری با قطعات استرهای ساکارز پیدا کردند که چربی و ضخامت پوست بیشتری را نشان میدهند. .
سیبهای روکششده «Tsugaru» و «Summer King» عمدتاً سفتی میوه، رنگ پوست، ویتامین C، غلظت کل پلیفنل و فعالیت رادیکال 1،1-دیفنیل-2-پیکریل هیدرازیل را حفظ کردند.
مواد پوششی توسعهیافته اخیر به بهبود ماندگاری سیبها و سیستمهای دفاعی میوه «Tsugaru» و «Summer King» به عنوان یک فناوری جدید پس از برداشت برای امنیت غذایی پایدار کمک کرد.
سیب زرد در بازاربه قیمت خوب به فروش میرسد. سیب «تسوگارو» (Malus × domestica Borkh.) یک رقم محبوب زودرس برای بازارهای تابستانی در کشورهای آسیای شرقی است.
با این حال، آنها مشخصا اسیدیته بالا، قابض و تلخی همراه با محتوای تانن بالا را نشان می دهند، و بنابراین “پادشاه تابستانی” سیب به تازگی در کره جنوبی در سال 2010 به عنوان جایگزینی برای “Tsugaru” منتشر شد.
. گرمایش جهانی اخیر منجر به تولید بیشتر سیبهای زرد پوست با تجمع رنگدانههای کاروتنوئیدی نسبت به ارقام قرمز رنگ آنتوسیانین موجود در پوست در شرایط دمای پایین در طول زمان برداشت میشود [1،4].
سیبهای «Tsugaru»، «Summer King» و «Shinano Gold»، یک رقم دیررس، همگی دارای پوست زرد صاف و متمایز و بدون نیاز به رنگدانههای قرمز هستند، اما میوههای اقلیمی همراه با افزایش سریع غلظت اتیلن داخلی و نرخ تنفس هستند. این منجر به متابولیسم سریع و پیری میوه شده است و نگرانی عمده در مورد این میوه های سیب بوده است.
نرم شدن سیب های “Summer King” به سرعت بین 10 تا 15 روز پس از برداشت پیشرفت کرد و پارامتر اصلی کیفیت داخلی میوه را کاهش داد.
بدون دیدگاه