جداسازی ¼ مایلی یا بیشتر معمولاً برای تولید تجاری بذر مورد نیاز است،
اگرچه جداسازی 1 مایل یا بیشتر ممکن است در برخی از محیطها یا هنگام تولید بذر فلفل دلمه ای ماده با کیفیت “پایه” برای حفظ ژنتیکی مورد نیاز باشد.
در برخی موارد، خریداران بذر فلفل دلمه نارنجی ممکن است به 150 تا 600 فوت ایزوله نیاز داشته باشند، در صورتی که بین واریته ها مانعی برای محصول وجود داشته باشد.
از قفس های حذف گرده افشان نیز برای جلوگیری از عبور ناخواسته در مکان هایی که انزوای جغرافیایی امکان پذیر نیست استفاده می شود.
این قفسها معمولاً از مش مصنوعی ساخته میشوند که روی حلقههای مجرای نصب شده روی گیاهان فلفل دلمه ای مینیاتوری ۱۴۰۱ قرار گرفتهاند.
پارچه روکش ردیفی سبک (مانند Agribon) یا توری حذف حشرات (به عنوان مثال ProtekNet) را می توان به صورت آنلاین در عرض و طول های مختلف یافت.
این قفس ها را می توان از سازندگانی مانند Redwood Empire Awning نیز خریداری کرد.
اندازه جمعیت توصیه شده حداقل 50 نفر برای نگهداری انواع و تولید تجاری توصیه می شود، اگرچه گاهی اوقات فقط 5-20 گیاه استفاده می شود.
“سرکش” حذف گیاهان پست یا غیر معمول از جمعیت برای جلوگیری از تداوم صفات ناخواسته است.
اساساً، سرکشی شامل قدم زدن در کاشت و بیرون کشیدن فلفل دلمه ای سبز خشک شده است که نمیخواهید تکثیر شوند.
روگوینگ به از بین بردن اثرات نامطلوب تلاقی های تصادفی که ممکن است در نسل قبلی رخ داده باشد، مخلوط کردن تصادفی دانه های ذخیره شده در خانه یا جهش های ژنتیکی کمک می کند.
اگر سرکش نباشید، تنوع شما متغیرتر می شود و ممکن است “تخریب” شود و فصل به فصل ویژگی های نامطلوب بیشتری را نشان دهد.
بیش از یک بار سرکش کردن واریته ها در بیش از یک نقطه از فصل اغلب بهترین استراتژی است.
به عنوان مثال، در ابتدای فصل، ممکن است نهال هایی را که کندترین رشد را داشتند حذف کنید.
بعداً در فصل، می توانید گیاهانی را که میوه های غیرقابل تغییر دارند حذف کنید.
هنوز هم بعداً، ممکن است گیاهانی را که به نظر می رسد بیشترین آسیب را از بیماری می بینند، حذف کنید.
- منابع:
- تبلیغات:
بدون دیدگاه