یکی دیگر از نکات برجسته در سس فرانسوی منیر است. کره قهوه ای، لیمو و جعفری خرد شده مواد اصلی در تهیه سس تک نفره کچاپ هستند. انواع دیگر شامل آب گوشت گاو، سس Worcestershire یا سرکه شراب قرمز است.
سس Meuniere با مواد ساده و حداقل آماده سازی یک سس عالی برای مبتدیان است. این سس دارای طعم کره ای، لیمویی و خوش طعم است تا غذاهای مبتنی بر ماهی یا غذاهای دریایی شما را تقویت کند.
برای همراهی با غذاهای خوش طعم سس ها همیشه نباید تند باشند. انواع مختلفی از سس های شیرین (یا سس های دسر) وجود دارد که نباید از آنها غافل شوید.
برخی از آنها نقش خاصی در خوشمزه تر و خیره کننده تر کردن بسیاری از انواع دسر دارند. و 3 سس زیر بهترین نمونه هستند
سس شکلات مخلوطی از پودر کاکائو، آب، نمک و شکر است که در قابلمه پخته می شود. بنابراین، پخت و پز در خانه کار چالش برانگیزی نخواهد بود.
تفاوت سس شکلات و شربت شکلات چیست؟ بستگی به قوام دارد. سس نسبتا غلیظ است، در حالی که شربت شکلات روان تر و رقیق تر است.
تطبیق پذیری این سس بسیار چشمگیر است زیرا می توانید از آن به عنوان یک رویه دسر (مانند کیک، پودینگ و غیره) یا به عنوان سس غوطه ور کردن برای لذت بردن از غذاهای مورد علاقه خود مانند میوه ها، سبزیجات سبزیجات یا نان استفاده کنید.
شما همچنین می توانید سس شکلات را به عنوان چاشنی برای بسیاری از سوهان بیابید.
سس کارامل حاوی خامه و شکر کاراملی است تا سس غلیظ، صاف و قهوه ای طلایی ایجاد کند. نسخه های دیگر با مشروبات الکلی، کره، وانیل یا پوره های میوه، بر اساس علاقه شخصی ساخته می شوند.
اگر نوع شور را ترجیح می دهید سس کارامل شور بهتر است. مانند سایر سس های شیرین، این سس برای طیف وسیعی از دسرها مانند پودینگ، کلوچه، کیک، پای و غیره عالی است. این به ویژه مانند یک جذابیت به عنوان تاپینگ بستنی عمل می کند.
با این حال در مقایسه با سایر سس های شیرین، تهیه این سس ممکن است کمی مشکل باشد زیرا گاهی اوقات ممکن است بیش از حد تیره (با طعم تلخ) یا خیلی نازک غلیظ شود.
بدون دیدگاه