عدس

عدس حاوی تانن است که می تواند به پروتئین ها متصل شود و از جذب برخی مواد مغذی جلوگیری کند. به طور خاص، نگرانی هایی وجود دارد که تانن ها ممکن است جذب آهن را مختل کنند. با این حال، تحقیقات نشان می دهد که سطح آهن به طور کلی تحت تأثیر مصرف تانن در رژیم غذایی قرار نمی گیرد.

از سوی دیگر، تانن ها دارای آنتی اکسیدان های تقویت کننده سلامت بالایی هستند. اسیدهای فیتیک یا فیتات ها می توانند مواد معدنی مانند آهن، روی و کلسیم را متصل کرده و جذب آنها را کاهش دهند.

عدس تازه 1401 حاوی مواد ضد مغذی مانند مهارکننده های تریپسین و اسید فیتیک است که جذب برخی از مواد مغذی را کاهش می دهد. خیساندن و پختن عدس این موارد را به حداقل می رساند، اما با این وجود، شما همچنان اکثر مواد مغذی خود را جذب خواهید کرد.

عدس

با این حال، اسید فیتیک همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی گزارش شده است. اگرچه عدس، مانند همه حبوبات، حاوی برخی مواد ضد مغذی است، پوست کندن و پختن دانه‌ها، وجود مواد ضد مغذی را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

عدس تازه 1401 به راحتی پخته می شود. بر خلاف بسیاری از حبوبات دیگر، آنها نیازی به خیساندن قبلی ندارند و می توان آنها را در کمتر از 30 دقیقه پخت. یا می توانید از کنسرو عدس استفاده کنید.

بهتر است قبل از پختن آنها را آبکشی کنید تا ناخالصی ها از بین بروند. سپس می‌توانید آن‌ها را در قابلمه‌ای قرار دهید، روی آن‌ها را با آب و کمی نمک بپوشانید، آن‌ها را بجوشانید و اجازه دهید بدون درپوش به مدت 20 تا 30 دقیقه بجوشد.

عدس شما باید کمی ترد یا نرم باشد، بسته به ترجیح شما. پس از جوش آمدن آنها را آبکش کرده و در آب سرد بشویید تا از پختن بیشتر جلوگیری شود.

برخی از عدس‌ها، مانند عدس‌های پرتقال خرد شده، در عرض 5 دقیقه پخته می‌شوند و زمانی که می‌خواهید یک غذای لحظه آخری تهیه کنید یا یک غذای از قبل پخته شده را حجیم کنید، عالی هستند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *