سیب

اگر چه سیب صادراتی در ایران معمولاً قبل از فروش شسته می‌شوند، اما مقدار باقی‌مانده آن ناشناخته است و ممکن است بسیار متفاوت باشد.
با این حال، وزارت کشاورزی ایالات متحده و آژانس حفاظت از محیط زیست (EPA) یک پایگاه داده ملی باقیمانده آفت کش ها به نام برنامه داده های آفت کش (PDP) ایجاد کرده اند تا هر سال اطلاعات مربوط به باقیمانده آفت کش ها در مواد غذایی را جمع آوری کند.

یکی از رایج‌ترین آفت‌کش‌هایی که پس از برداشت روی سیب‌ها استفاده می‌شود، دی‌فنیل‌آمین است که برای جلوگیری از سوختن سیب یا قهوه‌ای شدن پوست که ممکن است در حین نگهداری رخ دهد، استفاده می‌شود.

یک تجزیه و تحلیل در سال 2016 از PDP نشان داد که 80٪ از 531 نمونه سیب حاوی بقایای این ماده شیمیایی در 0.002-3.8 ppm است که کمتر از سطح تحمل EPA 10 ppm است.

سیب

سطح تحمل حداکثر مقدار باقیمانده مجاز در یک غذای خام است. این مقدار بر اساس بررسی مطالعات علمی متعدد برای تعیین اثرات مضر احتمالی این ماده شیمیایی بر انسان، میزان باقی مانده احتمالی باقیمانده در غذا یا روی غذا، و مقدار غذایی که مردم معمولا می خورند، است.

اگرچه مقداری باقیمانده آفت کش می تواند در گوشت نفوذ کند، شستن و کندن پوست سیب باعث حذف بیشتر آفت کش ها می شود.

پوست سیب اکثر مواد شیمیایی گیاهی و فیبر سالم را تامین می کند، بنابراین حذف آن بهتر نیست. اگر فردی چندین سیب در هفته می خورد و از میزان آفت کش های استفاده شده مطمئن نیست، خرید سیب های ارگانیک ممکن است یک گزینه باشد، اگرچه شواهد مستقیمی مبنی بر وجود تفاوت مهم در اثرات سلامتی در دسترس نیست.

چند نکته کلی برای تمیز کردن سیب:

سازمان غذا و دارو توصیه می کند قبل از تهیه یا خوردن، همه محصولات را به طور کامل (از جمله ارگانیک) زیر آب جاری بشویید. محصولات سفت مانند سیب را می توان با یک برس محصولات تمیز تمیز کرد.

آنها شستن محصولات با صابون، مواد شوینده یا حتی محصولات تجاری را توصیه نمی کنند. این شستشوها به جای از بین بردن آفت کش ها برای از بین بردن باکتری ها در نظر گرفته شده اند و مطالعات نشان داده اند که آب به همان اندازه موثر است، اگر نگوییم بیشتر از تولید شستشو برای از بین بردن باکتری ها.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *