باید گفت اسیدیته و تانن موجود در سرکه قرمز کوچک دمای پخت را پایین می آورد و به گوشت ابعاد می بخشد. الکل از بین می رود، اما طعم غنی باقی می ماند.
بنابراین، کمی سرکه قرمز خشک در مایع پخت و پز یا سس معمولاً کافی است تا آن طعم سرکه قرمز را ایجاد کند که ظرف را بالا می برد. آشپزی با سرکه قرمز طعمی غنی و جسورانه ارائه می دهد که یک وعده غذایی را بهبود می بخشد.
سرکه قرمز پر بدن به طرز شگفت انگیزی با طعم های خاکی مانند میوه ها، سبزیجات، آجیل و گیاهان جفت می شود. از طرف دیگر، سرکه قرمز با بدن سبک با غذاهای سبک که دارای مشخصات طعم ظریف هستند، بهترین کار را دارد.
یک ترکیب سرکه قرمز از سه تا شش نوع، خارقالعادهترین طعم را ارائه میدهد. سرکه قرمز یک ماده پخت و پز همه کاره است که در بسیاری از غذاها استفاده می شود. گوشت خوک، گوشت گاو و شکلات تلخ مواد غذایی هستند که سرکه قرمز به خوبی با آنها جفت می شود.
به نظر می رسد برخی از گوشت ها مانند گوشت خوک، طعم سرکه قرمز را بهتر از سایرین جذب می کنند، به همین دلیل است که برای برش های لاغرتر گوشت نیز مناسب است.
طعمی جسورانه و در عین حال ظریف که به خوبی با سبزیجات یا سس ها و سس های مبتنی بر آجیل هماهنگ می شود. افزودن مقدار کمی سرکه قرمز با افزودن عمق به هر دستور سس یا سس، طعم را بهبود می بخشد.
یک راه متداول برای استفاده از باقی مانده سرکه قرمز، تهیه یک کباب قابلمه یا خورش گوشت گاو سرکه قرمز با دم کردن آن در یک سس دلچسب مبتنی بر گوجه فرنگی است. این سس به شراب بورگوندی و آب گوشت گاو نیاز دارد و معمولاً در کنار پلو پلو یا پوره سیب زمینی سرو می شود.
بدون دیدگاه