خرما

خرما آسان هضم است به همین علت از خرما زاهدی برای لاغری بسیار مصرف می شود و در انرژی بخشیدن به بدن، تولید ادرار، پاکسازی کبد و دیالیز کلیه ها موثر است و خرما خیسانده برای رفع سرفه، برونشیت و بلغم مفید است و فیبرهای آن با یبوست و املاح معدنی قلیایی آن مبارزه می کند.

اسیدیته خون را که باعث سنگ کلیه و کیسه صفرا، نقرس، بواسیر، فشار خون می شود، تنظیم کنید و با افزودن گردو و بادام به آن یا خوردن آن با شیر، اثر آن را افزایش دهید و خرما فقط برای افراد چاق و دیابتی ها ممنوع است.

خرما

مشخص شد که خرمای مرطوب حاوی ماده ای مانند اکسی توسین است که رحم را قابض می کند. خوردن خرمای مرطوب به خروج جنین کمک می کند و خونریزی بعد از زایمان را کاهش می دهد. از آنجایی که خرمای مرطوب حاوی موادی است که فشار خون را حفظ می کند، این به کاهش خونریزی نیز کمک می کند. روند زایمان پر استرس است که نیاز به انرژی دارد و خرمای مرطوب سرشار از قند است که این انرژی را می دهد.

در مورد ویتامین A که خرما دارد، به رشد کمک می کند، از آشا (شب کوری) جلوگیری می کند و به پوست و غشاهای نرم و مرطوب که روی بینی و گلو را پوشانده اند کمک می کند تا سالم بمانند.

ویتامین (B) موجود در خرما یکپارچگی سیستم عصبی را حفظ می کند و از فشار عصبی و انسداد اشتها محافظت می کند، به هضم غذاهای خامه ای و چرب کمک می کند، یکپارچگی زبان، لب ها و پلک ها را حفظ می کند و از پلاگر محافظت می کند. بیماری همراه با بثورات پوستی، ضعف و اختلال در روده و سیستم عصبی).

در مورد قند خرما گلوکز، لیگولوز و ساکاروز است که به راحتی جذب و جذب بدن می شود و به سرعت به خون و سپس به بافت ها و سلول های مغز و ماهیچه ها می رسد و به آنها قدرت و حرارت می دهد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *